"Це для того, щоб я дихала": блогерка Алхім розповіла про те, скільки має заробляти її потенційний обранець (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
50 450
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Блогерка Анна Алхім
Фото: Скриншот

Сума, яку назвала медійниця, вражає

Відома українська блогерка Анна Алхім відверто висловилася, скільки має заробляти чоловік, щоб вона з ним зустрічалася. Подробиці - в нашому матеріалі.

Алхім відома українській громадськості своїми подекуди неоднозначними висловлюваннями, любов'ю до російськомовного контенту та відвертим знімкам у своїх соцмережах. У черговому інтерв'ю в Анни запитали про дохід її бойфренда.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Вірніше, у блогерки поцікавилися, скільки має заробляти потенційний чоловік, аби вона звернула на нього увагу. Відповідь Алхім просто ошелешила. Відео бесіди поширив телеграм-канал Всевидящее ОКО.

Вона заявила, що чоловік, з яким би вона будувала стосунки, має заробляти 600 тисяч доларів. Коли в неї перепитали стосовно того, що можливо вона мала на увазі 60, то Алхім зазначила, що не вбачає суму в 600 тисяч надто великою. Анна порахувала, що їй би і 100 тисяч було би мало. Ба більше, Анна зауважила, що це та сума, завдяки якій вона може дихати.

Це для того, щоб я дихала. Просто спокійно дихала, ні про що не переймалася.
- зауважила Алхім.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Анна Алхім вчергове нарвалася на скандал. Блогерка висміяла українських артистів.