"Яблуко від яблуньки...": син відомого путінста пішов на війну проти України

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

22-річний син російського пропагандиста, зірки серіалу "Інтерни" Івана Охлобистіна Василь прийняв рішення піти на фронт та воювати проти українського народу. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про те, що юний Василь цілком і повністю поділяє точку зору свого скандального тата та підтримує несправедливий геноцид українців розповіли російські ЗМІ. За їхніми повідомленнями Охлобистін молодший пішов до військкомату відразу після закінчення вищого навчального закладу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Очікувано, епатажний горе-тато підтримав рішення свого чада і тепер вони разом будуть відкривати вогонь по українських дітях, будинках, змітаючи на шляху все живе, що побачать.  Більше того, Іван навіть радий, що його син стане "справжнім чоловіком", адже за його словами, він пройде хорошу школу життя.

Армія допомагає краще і швидше розібратися в людському суспільстві, розвиває здібності співіснування в ньому,

- резюмував актор.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як путініст Охлобистін потрапив під обстріл під час своєї поїздки на тимчасово окупований Донбас. Виявилося, що Іван привозив гуманітарну допомогу на цю територію і несподівано для себе зустрівся із теплою, можна навіть сказати  гарячою гостинністю українських військовослужбовців.