Афера року? Блогер Беспалов переконаний, що Артем Пивоваров співав не зі справжньою Клавдією Петрівною (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
24 420
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Артем Пивоваров та Клавдія Петрівна
Фото: кадр з відео

Зокрема, у блогера викликали сумніви розбіжності у зрості Клавдії Петрівни та жінки, яка виступала з Артемом

Одна із найзагадковіших українських артисток Клавдія Петрівна, яка вразила українців виступом наживо, стала однією із найбільш обговорюваних персон в українському інформаційному просторі. Скандально відомий вітчизняний блогер Богдан Беспалов теж не міг обійти стороною нещодавній виступ Клавдії Петрівни на концерті Артема Пивоварова у Палаці Спорту в Києві.

Він переконаний, що на сцені з Артемом була несправжня Клавдія. Цікаво, що Богдан ще в кінці минулого року заявляв, що під образом анонімної артистки знаходиться не Маша Кондратенко, як думають багато шанувальників, а маловідома талановита дівчина Соломія Опришко.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відомо, що Соломія - сестра співака OSTY. Загалом про те, що сцену з Пивоваровим ділила не Клавдія, Беспалову, мовляв, повідомили його інформатори. Щоправда, своїх джерел медійник не розсекретив.

Klavdia Petrivna - це невеличка, худенька, маленька дівчинка Соломія. А тут ми бачимо струнку і досі високу дівчину. Спочатку я подумав, можливо підбори. Бо вони можуть творити дива. Потім придивився - ні, комплекція не та. Але думаю, може здалося. Там же капелюх величезний, цей плащ, все що завгодно. І мені стало достовірно відомо безпосередньо від людини, яка мала відношення до організації концерту, що на сцені була не Klavdia Petrivna. І тут в мене велике запитання до лейблу Nebo Music, які займаються Клавдією: навіщо такі багатоходівки? А що ви будете пропонувати під час сольного виступу Клавдії, якщо вона все ж таки зможе зібрати "Палац Спорту" в серпні цього року.
- зазначив Беспалов.

Дивитися з 00:32

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Артем Пивоваров запалив мережу спільною роботою із загадковою Клавдією Петрівною. Кліп відразу заворожив шанувальників вітчизняної української музики.