Артем Пивоваров запалив Мережу спільною роботою із загадковою Klavdia Petrivna (ВІДЕО)

Музика
1 062
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Артем Пивоваров та Klavdia Petrivna
Фото: instagram.com/klavdia_petrivna

Вперше артисти презентували спільну роботу на сольному концерті Артема Пивоварова, і от, нарешті, ми почули студійну версію

Артем Пивоваров, який на власному концерті зламав ніс фанатці , продовжує популяризувати українську літературу та її яскравих представників в авторському культурному проєкті "Твої вірші, мої ноти". Цього разу артист презентує роботу "Барабан", записану з найзагадковішою сучасною виконавицею Klavdia Petrivna, що підкорила TikTok і заінтригувала своєю анонімністю.

Основою пісні став вірш "Барабан печалі" українського поета-футуриста, представника "розстріляного відродження" Ґео Шкурупія. Live-прем'єра пісні відбулася на великих сольних концертах Артема Пивоварова в Палаці Спорту в Києві 19, 20 та 22 квітня. Це була перша поява Klavdia Petrivna перед публікою, що стало справжньою несподіванкою для глядачів унікального шоу Пивоварова.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Концертна версія дуетної роботи захопила соцмережі та потрапила в тренди за декілька днів до офіційного релізу. А у кліпі "Барабан" Артем Пивоваров та Klavdia Petrivna з'являються у двох різних образах, один з яких можна було побачити на концертах у Палаці Спорту. У відео показано дві історії, що контрастують між собою.

Я невпинно продовжую підтримувати молоді таланти та пишаюся тим, що наша країна на сьогодні переживає музичний розквіт. Радий бути причетним до цього!
— коментує Артем Пивоваров.
Хочу подякувати Артему за пропозицію записати пісню разом, за відчайдушну роботу на студії та за можливість показати цю пісню глядачам у Палаці Спорту. Завдяки йому я пройнялася надзвичайною атмосферою великих концертів, неймовірних масштабів. Це був максимально крутий досвід, який наповнив мене шаленою енергією і потужно надихнув,
— додала Klavdia Petrivna.
Артем Пивоваров та Klavdia Petrivna
Фото: instagram.com/klavdia_petrivna
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Артем Пивоваров зібрав 3 Палаци Спорту поспіль. Артист здивував глядачів яскравим перформансом .