Оля Полякова допомогла зібрати 7 млн грн на благодійній вечері у Франції (ФОТО)

Новини шоубізнесу
3 530
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Оля Полякова, фото з концерту
Фото: instagram.com/polyakovamusic/

Співачка розповіла, на що підуть ці кошти

Кілька днів тому — 26 квітня — популярна українська співачка Оля Полякова провела благодійну вечерю у Франції, на якій вдалося зібрати значну суму на підтримку України. Деталі — далі у нашому матеріалі!

Радісною новиною співачка поділилася у своєму Instagram. Відомо, що до заходу під назвою “7 курсів та 4 октави” могли долучитися усі охочі. Оля Полякова, наприклад, співала, за що організатори їй дуже вдячні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Всі зібрані гроші, а це близько 7 млн грн, направлять на підтримку України. Як повідомляє пресслужба артистки, половину коштів передадуть до фонду “ Світлий ” та спрямують на закупку складної і тактичної медицини, а інша половина внесків надійде у благодійний фонд Тати Кеплер

До слова, організаторами вечері стали бізнесмен Євген Чичваркін та близька подруга Олі Полякової — блогерка Ніка Білоцерківська. За 2 роки завдяки подібним вечерям на підтримку України їм вдалося зібрати більш як 108 млн грн. За ці кошти було придбано загальну медицину, препарати для знеболення, складні антибіотики, тактичну медицину, автівки, генератори, більше тисячі комплектів тактичного одягу та інші необхідні під час війни речі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, що співачка Камалія похизувалася коштовною каблучкою, натякнувши, що знову зібралася під вінець. Більш того, у прямий ефір вона вийшла прямо у весільній сукні!