Анастасія Цимбалару раптово заговорила про розлучення з Григорієм Баклановим після 10 років стосунків

Новини шоубізнесу
3 486
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Анастасія Цимбалару та Григорій Бакланов
Фото: instagram.com/nastya_tsymbalaru

Українська акторка Анастасія Цимбалару нарешті публічно прокоментувала фактори, що призвели до її розлучення з відомим актором

Після десяти років стосунків, з яких два — акторське подружжя прожило в шлюбі, Анастасія Цимбалару та зірка серіалу "Спіймати Кайдаша" Григорій Бакланов неочікувано заявили про розлучення . І хоча перший час акторка приховувала деталі, днями вона все ж наважилася поговорити про особисте. Усі деталі дізнавайтеся на Хочу!

Попри розлучення, акторське експодружжя продовжують грати разом і спілкуватися. Останнім часом їх можна було побачити на сцені, де вони виступали у виставі в театрі, демонструючи, що розлучення не завадило їхній професійній співпраці та дружбі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Сама ж Анастасія не дуже хоче говорити про причини розлучення з чоловіком. Втім вона натякнула, що можливо колись і розповість усі деталі розставання з Григорієм Баклановим.

Ми спілкуємося, ми в гарних стосунках.
Ми на такій чудовій події, говоримо про наше українське кіно. Кого хвилює розлучення, коли ми зараз можемо підтримати розвиток нашого кіновиробництва. Є проблеми набагато важливіші, гостріші, ніж чергове розлучення якоїсь зіркової пари,
— каже Анастасія Цимбалару.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Настя Цимбалару розповіла, де шукає натхнення для своїх фотосесій. Ексклюзивно для Хочу акторка поділилася власними секретами вдалої роботи перед обʼєктивом.