Зірка серіалу "Спіймати Кайдаша" розлучається з дружиною-акторкою: що відомо (ФОТО)

Новини шоубізнесу
1 079
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Анастасія Цимбалару та Григорій Бакланов, фото
Фото: instagram.com/nastya_tsymbalaru

Актори знайомі 10 років, з них 2 роки перебували в офіційному шлюбі

Раніше Анастасія Цимбалару відповіла, чи правдиві поголоски щодо кризи у її стосунках з Григорієм Баклановим. Тоді акторка поспішила запевнити , що між нею та чоловіком все стабільно. Та вже сьогодні, 12 березня, пара оголосила про розрив стосунків.

Зірка серіалу "Спіймати Кайдаша" Григорій Бакланов розлучається зі своєю дружиною й також акторкою Анастасією Цимбалару. Про це подружжя повідомило прихильникам у спільному дописі в Instagram.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цибалару та Бакланов знайомі зі студентських часів, а у вересні 2021 року зіграли весілля та повінчалися. В дописі актори зізнаються, що за 10 років встигли стати одним цілим, але зараз їхні життєві шляхи розходяться.

Водночас ексзакохані не стали уточнювати, що стало причиною розриву.

Знаючи нашу історію, ви б назвали нас акторським подружжям, які спочатку сварилися, потім проводили репетиції важливих професійних сцен на кухні, грали, сміялись, а потім завжди були разом…Були? Так! Ми стали пазлами за 10 років, які доповнювали картинки одне одного, мали цілісність, мету, інтерес. Тепер пазлів стане двоє. Дві картини. Дві нові історії,
- йдеться у дописі.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали, що Наталі Портман розлучилася зі своїм чоловіком після 11 років шлюбу. Схоже, акторка так і не змогла пробачити коханому зраду.