"Часто проливає сльози": у мережі з'явилося пояснення знімків Джастіна Бібера, на яких він плакав

Новини шоубізнесу
2 242
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Джастін Бібер
Фото: instagram.com/justinbieber

Одне з авторитетних світових ЗМІ ошелешило причиною того, чому ж плакав Бібера

Популярний канадський співак Джастін Бібер, який щемливо висловився про втрату друга-репера, нещодавно змусив шанувальників хвилюватися. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зокрема, артист нещодавно розповсюдив селфі, на яких постав у заплаканому вигляді. Саме вони і спантеличили фоловерів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Проте, причина вельми емоційних знімків не є трагічною та не викликає занепокоєння. Про це написало авторитетне видання Daily Mail.

Отож, 30-річний артист не на жарт налякав прихильників, коли показав себе у заплаканому вигляді. До того ж, на фото було видно, як по щоці Джастіна стікала сльоза. Користувачі припустили, що причина сліз Бібера може бути пов’язана з його дружбою з репером Пі Дідді, або з його шлюбом. Однак, видання повідомляє, що все добре, а Джастін просто розчулився після молитви.

Джастін демонструє свої емоції, і ні для кого не секрет, що він дуже релігійний. Фотографії, які він виклав, на яких він плаче, могли підштовхнути шанувальників до сумнівів щодо його благополуччя та того, чи не має він проблем у шлюбі, але це було про його любов до Ісуса. Він молиться і часто проливає сльози після занурення у свою віру, і хоча він молиться і дякує за все, що має в своєму житті, він захоплюється, і емоції, які виникають від усього цього, вивільняються через сльози. Він не соромиться і не збентежений, оскільки хоче, щоб люди бачили його емоції. Це допомагає йому вийти з усього, через що він проходить,
 — говорить друг артиста.
Пост Джастіна Бібера
Скриншот

Інсайдер також повідомляє, що Бібер твердо переконаний, що люди мають бути вразливими, і він також є вразливим. Артист вважає, що це показує наскільки зріла людина.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Гейлі та Джастін Бібер здивували абсолютно негармонійним сімейним луком. Для побачення з чоловіком Гейлі обрала коротку червону сукню, до якої підібрала в тон шкіряну сумку та туфлі-мюлі на підборах.