"Мені писали, що це мій продюсерський проєкт": Melovin висловився про творчість загадкової Клавдії Петрівни (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
2 065
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Співак Меловін
Фото: пресслужба Меловіна

Артист повідомив, що якщо в його буде вільна дата, то він відвідає сольний концерт артистки у Києві

Популярний український співак Меловін, до якого має претензії артистка М'ята, висловився стосовно найбільш загадкової української артистки Клавдії Петрівни. Подробиці - в нашому матеріалі.

Епатажний виконавець розповів, що йому надзвичайно подобається спостерігати за творчістю своєї колеги-аноніма. Ба навіть селебритіс додав, що він не хотів би дізнаватися хто ховається під капелюхом Клавдії.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Окрім того, Меловін зазначив, що багато хто закидав йому те, що Клавдія Петрівна - це його продюсерський проєкт. Проте, артист відразу ж додав, що це не так і хтось виявився більш крутішим за його, коли вигадав цей образ.

Мені просто писали, що це взагалі мій продюсерський проєкт, бо я би такий би зробив, але хтось виявився крутішим за мої думки. Знаєш мені цікаво просто за цим спостерігати, як за мистецтвом. Мені цього достатньо. Я би не хотів знімати фату і побачити хто це.
- відповів артист журналістці.

Окрім того, Меловіна запитали, чи відвідає він сольний концерт Клавдії Петрівни у Палаці Спорту, який відбудеться 30 серпня. Артист зазначив, що якщо в нього буде вільна дата, то він залюбки придбає квиток і сходить на це дійство.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Клавдія Петрівна розповіла про своє ставлення до мемів з нею, а також як вона встигла отримати паски до Великодня. Артистка зауважила, що її подобається інтерес до її персони.