Клавдія Петрівна розповіла про своє ставлення до мемів з нею, а також вже встигла отримати перші пасочки до Великодня (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
3 549
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Клавдія Петрівна
Фото: instagram.com/klavdia_petrivna

Артистка дала інтерв'ю, але свою загадкову персону поки не розкрила

Знаменита українська співачка-загадка Клавдія Петрівна, обличчя якої вдалося відновити з фото до впізнаваного стану, у своєму прем'єрному інтерв'ю розповіла про відношення до мемів з нею. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, Клавдія разом з Артемом Пивоваровим вже дала друге інтерв’ю. Під час цієї розмови селебритіс лишалася максимально загадковою та не поспішала розповідати ті чи інші деталі про себе.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Однак, одне з питань дуже потішило артистку. Ведучий запитав про те, як вона ставиться до того, що її порівнюють з торшером у мережі Tik-Tok. Співачка нового покоління відповіла, що їй це дуже подобається.

Мені це дуже подобається, абсолютно. Навіть не уявляєте наскільки.
- заявила зірка.

Дивитися з 6:12

Окремо вона додала, що її дуже тішить, коли вона бачить ролики у Tik-Tok, в яких основний посил полягає в тому, що якщо Клавдія Петрівна залишить коментар, то вона неодмінно щось матиме з цього. До прикладу, один із останніх таких роликів приніс артистці пасочки. Відтак нещодавно з'явилося відео на якому повідомлялося що Клавдія Петрівна зможе вибрати будь-які паски якщо прокоментує даний ролик не обійшла його, а залишила свій ексклюзивний коментар. Зокрема, вона написала, що припускає, що паски дуже смачні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Артем Пивоваров запалив мережу спільною роботою із загадковою Клавдією Петрівною. Артисти презентували кліп на трек “Барабан”.