Комік Євген Кошовий розповів, як його колеги та друзі служать у Нацгвардії та відповів, чи досі він спілкується з Оленою Кравець

Новини шоубізнесу
1 980
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Євген Кошовий та Олександр Пікалов
Фото: instagram.com/pikalov95_official

Артист розсекретив, які нині у його стосунки з акторкою

Відомий український гуморист, зірка студії “Квартал 95” Євген Кошовий, який розповів, чи піде Володимир Зеленський на другий термін, поділився деталями своїх стосунків з Оленою Кравець та розповів про службу колег Олександра Пікалова та Володимира Мартинця. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, відомо що колега Кошового Олександр Пікалов несе свою службу у Національній гвардії. Окрім того, разом з ним захищає країну й інший талановитий гуморист Володимир Мартинець. Кошовий заявив, що чоловіки служать у частинах та виконують завдання вищого керівництва.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, попри це артисти беруть участь у концертах, організованих студією “Квартал 95”. Щоб мати змогу виступити, вони пишуть керівництву відповідні листи з проханням на відпустку. Їм не відмовляють, так як такі концерти носять завжди благодійний характер, а тому хлопці допомагають своїм друзям збирати кошти на потреби військових.

Саша Пікалов і Вова Мартинець служать у своїх частинах і виконують ті завдання, які ставить перед ними їхнє керівництво. Щоб хлопців в той чи інший день відпустили на концерт, чи на виїзд з виступами для тих же військових, ми заздалегідь пишемо офіційний лист з датами концертів і проханням відпустити. І такі листи ми пишемо й щодо інших військовослужбовців, які беруть участь у наших концертах чи зніманнях. Буває, що не відпускають. Але і відпускають також,
- зізнався Євген у своєму інтерв’ю kp.ua.

Окрім того, комік поділився тим, чи спілкується з подругою та колегою Оленою Кравець, яка покинула “Квартал 95”. Кошовий запевняє, що між ними лишилися якнайкращі стосунки, але комунікують вони рідко.

У кожного своє життя. Ми всі дорослі. І кожен приймає рішення сам. Олена все сказала чітко. Ми всі розуміємо одне одного, бо дійсно не перший рік знайомі. Вона прийняла рішення – потрібно, значить, потрібно. Тому ми з розумінням до цього поставилися. Спілкуємося дійсно дуже рідко. Ми завжди вітаємо одне одного зі святами. Ми розійшлися друзями,
- зазначив артист.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Євген Кошовий прокоментував пости своєї доньки під російську музику. Гуморист наголосив, що донька знімала відео під треки артистів, які підтримують Україну та засуджують російську агресії.