"Сьогодні мені вже трішки краще": колишня дружина Остапчука показала, як поверталася в Україну, будучи хворою (ФОТО)

Новини шоубізнесу
1 669
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Христина Горняк
Фото: instagram.com/kristygor

Горняк розповіла, яким був її шлях з Австрії

Ексдружина відомого українського шоумена та ведучого Володимира Остапчука, блогерка та юристка Христина Горняк, яка розповіла про деталі поділу майна з колишнім, зізналася, що повернулася до України. Подробиці - в нашому матеріалі.

Новиною Горняк поділилася у себе у соцмережах. Вона розповсюдила кадр у сторіс, на якому можна побачити квітучі українські поля.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Однак, окрім того Христина зазначила, що дорога додому була для неї дуже складною. Як виявилося, жінка захворіла. Сталося це з нею ще тоді, коли вона була у столиці Австрії Відні.

Чесно сказати, це була моя найважча дорога за життя. Мені здавалось моментами, що я не доїду, та все ок. Дуже вдячна усім, хто переймався! Сьогодні мені вже трішки краще, сподіваюсь, йду на поправку! Видужую швидше, знаєте чому?
- написала Горняк.

Проте, незважаючи на погане самопочуття, медійниця твердо вирішила повернутися на Батьківщину. Горняк переконана, що вдома видужає швидше.

Чим я захворіла не знаю, та це відбулося ще 28.04 у Відні. Та якось стан все погіршувався і погіршувався! Спочатку я подолала за кермом дорогу з Відня до Ужгорода, там мені стало ще гірше, і був вибір: залишатись в готелі або встати і їхати до Києва. Ніч напередодні дороги була жахливою, я майже не спала через самопочуття та якось я взяла себе в руки і подолала далі дорогу до Києва, бо я знала, що вдома мені стане краще! Так і сталось, і я їхала складно, періодами здавалось, що галюни з'являються, та тоді я вмикала голосно музику і їхала зосереджено! Так робити не треба, та я дуже хотіла до свого дому,
- зауважила Христина.
Пост Христини Горняк
Скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Христина Горняк зізналася, що її батько був пов'язаний з партією Медведчука. Колишня дружина Володимира Остапчука заявила, що її здібності сильно знецінювалися через впливового тата.