"Тато в мене був не останньою людиною": Христина Горняк зізналася, що її батько був пов'язаний із партією Медведчука

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Христина Горняк
Фото: instagram.com/kristygor

Колишня дружина Володимира Остапчука зізналася, що її здібності сильно знецінювалися через впливового батька

Відома блогерка та нотаріуска Христина Горняк вперше публічно розповіла про своїх батьків. Виявилося, колишня дружина Володимира Остапчука, яка розкрила причину їх розлучення , росла у досить заможній сімʼї. А от чи допомагало їй це по життю — дізнавайтеся нижче!

В інтервʼю програмі "Балючих тем" Христина Горняк розсекретила, чим займався її тато. За словами блогерки, батьки розвелися ще коли вона була зовсім маленькою, проте увесь час вона підтримувала звʼязок з батьком, який був “не останньою людиною в Ужгороді”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Виявилося, що тато блогерки мав успішний бізнес, щоправда з чим саме він був повʼязаний — Христина розсекречувати не стала. Втім вона додала, що окрім того її батько мав політичну карʼєру, та входив до партії СДПУ(О), з якою прямо повʼязана діяльність Віктора Медведчука — він був головою з 1998 року.

Мій тато — він був бізнесменом, він був дуже поважним і знаменитим в Ужгороді весь час. І політична кар'єра в нього була. Різна. Зараз просто всі ці політичні партії не прийнято називати. Тоді в нас було дві партії на той час, а зараз це вже непопулярні партії, скажімо так. Тоді це була СДПУ(О) (Соціал-демократична партія України (об'єднана). Про це, до речі, ніхто не знає,
— розсекретила Христина Горняк.

Можна припустити, що маючи такого тата дитинство Христини могло бути легким, проте за її словами, це зовсім не так. Блогерка зізнається, що вона була старанною та намагалася довести, що може досягти висот без допомоги впливового батька. Проте тривалий час ледь не усі її успіхи повʼязували лише з відомим призвіщем.

Оскільки він був багатим бізнесменом, усе, чого я досягала в дитинстві, — завжди говорили: "Горняк їй усе купив, усе проплатив". Тобто з мене робили неталановиту дитину, але насправді, до чого я не докладу руку, у мене все виходить. Сказати, що я не маю талантів, — не сказати. Але завжди знецінювали,
— додала колишня дружина Володимира Остапчука.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно колишня дружина Володимира Остапчука пішла шукати нове кохання . Христина Горняк вирішила заводити нові знайомства з чоловіками на популярному шоу.