"Нема у тебе яєць. І ніколи, значить, не було": Бєдняков публічно звернувся до Івлєєвої, яка відвідала Маріуполь і розсипалася компліментами окупантам

Новини шоубізнесу
5 895
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Андрій Бєдняков та Настя Івлєєва
Фото: Інтер

Телеведучий побажав, аби місто Івлєєвої пережило схожу долю з Маріуполем

Популярний український гуморист та ведучий Андрій Бєдняков висловився стосовно вчинку Насті Івлєєвої, яка нещодавно розповіла, що відвідала окупований Маріуполь та відзначилася пропагандистською позицією. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, у себе в Instagram Stories Бєдняков розповсюдив пост, в якому звернувся до запеклої путіністки. До речі, Настя Івлєєва колись була зовсім не чужою людиною Андрію, так як вони разом були ведучими відомого тревел-шоу “Орел і решка”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Отож, Бєдняков у своєму зверненні побажав Насті, щоб її слова про відродження Маріуполя повторилася в її місті в Росії. Зауважимо, що Івлєєва в інтерв’ю розповідала про свій захват від "відбудови" окупованих українських міст росіянами.

Настюшо Івлєєва, я щиро бажаю, щоб у твоєму рідному місті так "народжувалося нове життя". Нема у тебе яєць. І ніколи, значить, не було,
- гнівно звернувся до пропагандистки телеведучий.
Пост Андрія Бєднякова
Скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Андрій Бєдняков висміяв пропагандистське дослідження його кар'єри. Відомий український ведучий публічно відповів замовнику безглуздої статті в російській пресі.