Андрій Бєдняков, який зрадив "країну-годувальницю", висміяв пропагандистське "дослідження" його карʼєри

Новини шоубізнесу
4 332
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Журналістка

Андрій Бєдняков
Фото: instagram.com/biedniakov

Відомий український ведучий публічно відповів замовнику безглуздої статті в російській пресі

Популярний шоумен Андрій Бєдняков, дружина якого народжувала в США дешевше, ніж в Україні , потішив публіку цікавою знахідкою. Виявляється, пропагандисти вигадали цілу біографію українському телеведучому, в якій вказали на його факапи та “не правильні” дії. Нащо це їм знадобилося — невідомо. Але, повеселили Мережу вони ще і як!

На своїй сторінці в Instagram Андрій Бєдняков опублікував деякі скріншоти з пропагандистської статті. У ній росіяни чомусь вирішили зазначити, що своїй успішній карʼєрі він має завдячувати росії, адже вона для ведучого була “країною-годувальницею”. При цьому так звані журналісти посилалися саме на проєкт “Орел і Решка”, зйомками якого займалася українська команда.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Окрім того, у публікації цинічно пригадали й про рідне місто Андрія Бєднякова — Маріуполь, блокада якого тривала 85 днів, у які росіяни продовжували нещадно знищувати місто. Ба більше, не оминули там і тему того, що у цей час, під звуки вибухів, померла мама ведучого. Сам він в умовах війни не зміг попрощатися з найріднішою людиною та похоронити її.

Коментуючи безглузду статтю Андрій Бєдняков лише посміявся з неадекватності пропагандистів. Цікаво, що шоумен знає, хто саме замовив проти нього таку публікацію у розЗМІ, проте називати імʼя він не став.

Чесні ЗМІ — гордість росіі)
Цікаво, скільки отримав за свою “роботу” “журналіст”, який це “писав”?
І ще, звертаюсь до того, хто це замовив: чучєл@, я Все одно попереду"!
— прокоментував Андрій Бєдняков.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Андрій Бєдняков жорстко дорікнув українцям , які досі слухають російську музику. Телеведучий зауважив, що більшість виконавців, яких досі слухають в Україні, підтримують війну проти нашого народу.