Відбулося жеребкування десятки півфіналістів Євробачення 2024: у якій частині фіналу виступить Альона Альона та Джері Хейл (ФОТО)

Новини шоубізнесу
3 301
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Джері Хейл
Фото: Associated Press

Українкам випала опція "вибір продюсера"

7 травня відбувся перший півфінал міжнародного пісенного конкурсу Євробачення 2024. За його підсумками у наступний етап відправилося 10 країн.

Сьогодні ж, відбулося жеребкування серед десятки найкращих. За результатами жеребу країни-учасниці дізналися, в якій із частин великого фіналу будуть виступати. Хтось витягнув першу частину, хтось другу, а декому дісталася опція “вибір продюсера”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Вибір продюсера - це прерогатива організаторів конкурсу самим обирати для країни порядковий номер під яким вона виступить у grand-фіналі. Іншими словами, учасники, які отримали вибір продюсера - не беруть участь у звичному жеребкуванні.

Відтак, у першій частині фіналу Євробачення серед переможців першого півфіналу виступлять Ірландія, Люксембург та Литва. У другій частині єврофани зможуть побачити Фінляндію, Кіпр та Словенію. Сербія, Португалія, Хорватія та Україна ідуть поза жеребкуванням, так як їм випала опція вибір продюсера.

Порядок, у якому виступатиму фіналісти Євробачення-2024
instagram.com/eurovision
Україна дізналася, коли виступатиме у фіналі Євробачення
instagram.com/eurovision
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Альона Альона та Джері Хейл розповіли про свої костюми на Євробаченні 2024. Нещодавно саме через довжину костюма Альона Альона впала на сцені під час репетиції.