Українською вийшло більш лірично: ведуча влогів про Євробачення виконала композицію Оллі Александера для пісенного конкурсу (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
6 219
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Велика Британія на Євробаченні
Фото: Instagram/ollyalexanderr

Артистові вельми сподобалася імпровізована версія від Анни Тульєвої

7 травня відбувся перший півфінал міжнародного пісенного конкурсу Євробачення 2024. За підсумками пісенного дійства у фінал відправилося 10 країн.

Варто зазначити. що перед першим етапом конкурсу відбувся бірюзовий хідник, на якому всі учасники Євробачення представляли свої епатажні образи та знайомилися з єврофанами і журналістами.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Однією з таких теплих зустрічей артиста та журналістів стала коротка бесіда української медійниці Анни Тульєвої та представника Великобританії на цьогорічному конкурсі Оллі Александера. Оллі та Анна перекинулася декількома словами.

Своєю чергою блогерка потішила виконавця тим, що виконала шматочок його конкурсної композиції “Dizzy” українською мовою. Артистові надзвичайно сподобався цей короткий уривок і він щиро подякував журналістці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Кіпр став одним із фіналістів Євробачення 2024. Кіпрська виконавиця відкривала перший півфінал яскравим танцювальним номером.