"Дивлюсь на маму, а вона плаче": зірки серіалу "Зв’язок" – про найрідніших жінок (ЕКСКЛЮЗИВ ХОЧУ!)

Новини шоубізнесу
2 823
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

День матері в Україні 2024
Фото: ХОЧУ!

Кожному з них є що згадати!

Вже завтра, 12 травня, в Україні відзначатимуть День матері, який щороку припадає на другу неділю травня. З цього приводу зірки серіалу “Зв’язок”, який виходить на Новому каналі, вирішили поділитися історіями про своїх найрідніших. Ексклюзивні деталі з життя зірок — вже на ХОЧУ!

Олександр Рудинський, наприклад, вирішив пригадати свої шкільні роки. Каже, 90% його освіти — заслуга саме його мами.

Ми жили поруч із моєю школою, в одній хвилині ходьби. Мама йшла на роботу на 8:00, а о 8:15 я вже мав бути в школі на першому уроці. Але щойно моя мама виходила з дому, до мене одразу заходили друзі, і ми разом прогулювали перший урок, – сміється Олександр Рудинський. – Але все ж моїм вихованням займалася саме мама, і воно було суворим. Я дуже боявся отримати якесь зауваження у щоденнику. Памʼятаю, що для мене це було найстрашнішим з усього. Коли робили зауваження за поведінку, просив учителів, щоб тільки мамі не казали.
Related video
Олександр Рудинський у дитинстві, фото
Олександр Рудинський з мамою. Фото: пресслужба Нового каналу
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Більш того, іноді майбутня зірка навіть виривав сторінки із зауваженнями зі щоденника 😅

Дмитро Вівчарюк виріс у багатодітній родині. Він з теплотою згадує своє дитинство та юність. І досі пам’ятає, як його мама плакала під час його виступу на сцені:

Знаю, що мама завжди підтримає мене в усьому. Коли хворієш – мама завжди поруч, коли ти про щось мрієш – мама намагається втілити твої мрії в реальність, – ділиться Дмитро Вівчарюк. – Ми якось грали в театрі музкомедії в Одесі, і я запросив маму на виставу. Зранку приїхали, цілий день насолоджувалися містом, ввечері – вистава, я її посадив на найкраще місце. У фіналі я співаю, весь зал стоячи аплодує, виходжу на сцену на поклон, дивлюся на маму, а вона плаче. Це були сльози радості, що виховала мене таким, який я є, а ще 3 моїх братів та 2 сестер.
Дмитро Вівчарюк у дитинстві, фото
Дмитро Вівчарюк та його велика родина - батьки, брати та сестри. Фото: пресслужба Нового каналу

Олександр Сугак сьогодні вирішив розповісти, як втілив у життя маленьку мрію своєї мами:

Дуже давно, років з 10 тому, я почув від мами, що вона ніколи не була у Львові, і пообіцяв це виправити. Після початку повномасштабного вторгнення стало зрозуміло, що відкладати далі нікуди, і у вересні на день народження мами я виконав свою обіцянку.
Олександр Сугак з мамою, фото
Олександр Сугак відвіз маму у Львів. Це була її маленька мрія ❤️ Фото: пресслужба Нового каналу
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, як зірка "Перших ластівок" Олександр Рудинський в одну мить відмовився від російської мови. Як це було — дізнавайтеся тут.