"Вибач, але я буду говорити українською": зірка "Перших ластівок" Рудинський розповів, як в одну мить відмовився від російської мови

Новини шоубізнесу
787
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Актор Олександр Рудинський
Фото: instagram.com/sasha_rudinskiy/

Артист вчить 3-річного сина розмовляти українською

Відомий український актор, зірка “Перших ластівок” Олександр Рудинський, який розповів, як потрапив до окуліста під час проходження ВЛК, наразі повністю розірвав свої ментальні зв'язки з російською культурою. До того ж, Рудинський почав спілкуватися виключно українською мовою.

Цікаво, що своєю любов'ю та відданістю українській Олександр завдячує викладачці з університету, яка не терпіла, коли хтось говорив російською. Про це актор розповів в інтерв'ю Маші Єфросиніній.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Окрім того, артист поділився з ведучою, що його син Петро, якому лише три роки теж говорить українською. Все через те, що він вчив сина саме державної. Єфросиніна відразу підтримала свого співрозмовника, однак вона згадала, що раніше спілкувалася виключно російською та навіть захищала цю мову для побутового використання.

Артист заявив, що йому інколи важко спілкуватися з російськомовними друзями. Артист твердо вирішив, що переходити на російську вже не буде, адже внутрішньо для себе відмовився від цього.

Мені важко навіть якщо друзі з Миколаєва дзвонять. Я не можу переходити [з мови на мову]. До мене в гості приїжджають друзі з Миколаєва, я кажу: "Старік, вибач, але я буду говорити українською.
- заявив Олександр.

Дивитися з 5:51

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Маша Єфросиніна емоційно прокоментувала скандальну суперечку з Христиною Соловій. Знаменитості ледь не посварилися під час інтерв'ю через російську культуру та мову в Україні.