Відомий комік складе компанію Тімуру Мірошниченку: стало відомо, хто коментуватиме фінал Євробачення 2024

Новини шоубізнесу
1 988
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Тімур Мірошниченко
Фото: Getty Images

Василь Байдак, схоже, знайшов собі нове захоплення, адже після Нацвідбору вирішив і далі бути дотичним до міжнародного конкурсу

Цього року нововведення були введені не тільки на Євробаченні, де намагаються “злити” Україну , але й у складі коментаторської групи від України. Адже зазвичай прямі трансляції коментує незмінний голос пісенного конкурсу Тімур Мірошниченко. Але, відтепер він матиме компаньйона. Кого саме — дізнавайся на Хочу!

Як повідомляє Суспільне, цього року також коментувати грандфінал Євробачення , який відбудеться 11 травня у Мальме, буде відомий український комік Василь Байдак . Спочатку він приєднався до команди Національного відбору на Євробачення і разом з Тімуром Мірошниченком та Юлією Саніною вів фінал Націвідбору на Євробачення-2024.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Сам Василь поки не коментує такі новини. Проте Тімур Мірошниченко вже висловився щодо можливості провести сьогоднішній фінал у компанії знаменитого українського коміка та волонтера.

В першу чергу треба сказати, що Вася так полюбив Євробачення, що не може вже без нього жити і тому звісно долучиться до коментування! А якщо серйозно, то Василь Байдак сьогодні не просто один із топових коміків, стендаперів та акторів країни, він — одна з головних осіб, яка рухає наш волонтерський рух: сам його заохочує та організовує. На нього хочеться рівнятися багато в чому і в громадянській позиції зокрема. Думаю, що мільйони людей у нашій країні цінують і люблять Василя саме за його чіткість та гумор.
Впевнений, це буде дуже цікавий та веселий досвід коментування разом! Я готую Василя дистанційно, тому що він зараз перебуває у волонтерсько-громадських роз’їздах, але прийти на генеральну репетицію, щоб побачити, куди треба натискати, щоб вийти в прямий ефір — пообіцяв. Буде цікаво! Виходить, що з Василем ми вже Нацвідбір на Євробачення провели, от зараз прокоментуємо, треба вже разом і стендап зробити,
— прокоментував Тімур Мірошниченко.
Євробачення 2024
Фото: eurovision.ua
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, напередодні великого фіналу представника Нідерландів на Євробаченні відсторонили від репетицій . Европейська мовна спілка почала розслідування скандального інциденту, який стався з Йост Кляйном.