Підтримували росію та навіть увійшли до списку Миротворця: ось за кого українцям точно не варто голосувати на Євробаченні 2024

Новини шоубізнесу
1 710
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Євробачення 2024
Фото: instagram.com/golaneden; instagram.com/joostklein

Цього року на міжнародній сцені виступають доволі неоднозначні артисти, які явно толерують московії

Вже за декілька годин розпочнеться грандфінал міжнародного пісенного конкурсу Євробачення 2024. І хоча тривалий час український дует alyona alyona & Jerry Heil був у лідерах, то ближче до прямої трансляції співачки все нижче опускаються у рейтингу букмекерів.

І все ж, чим закінчиться фінал Євробачення 2024 ми дізнаємося вже незабаром, коли й самі проголосуємо за своїх фаворитів . А от біографії яких артистів варто знати українцям, перед тим як голосувати — розповідаємо нижче!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За кого українці точно не хочуть голосувати у фіналі Євробачення 2024

Еден Голан — Ізраїль

Зараз котирування букмекерів показує, що Еден Голан — серед лідерів Євробачення 2024 . При чому на друге місце представниця Євробачення підійнялася доволі швидко — майже відразу після того, як вона виступила у другому півфіналі . Однак такі результати явно не до душі українським єврофанам.

А все тому, що біографія Еден Голан є досить сумнівною. Відомо, що артистка народилася в Ізраїлі, проте ще коли була маленькою — разом з батьками переїхала на росію. З самого дитинства співачка ходила по різних російських конкурсах, зізнавалась у любові до московії та не раз виходила на одну сцену з путіністами. Зокрема Еден співала з Нюшею та Сергієм Лазарєвим, які підтримують путінську диктатуру та вторгнення рф в Україну. А сама Еден Голан була в тимчасово окупованому Криму, через що потрапила до списку “Миротворець”.

Варто зазначити, що 2 роки тому Еден Голан повернулася до Ізраїлю. Сама вона точну причину такого рішення не розкриває, проте можна припустити, що це повʼязано з початком широкомасштабної війни в Україні.

Однак попри це представниця Ізраїлю жодного разу публічно не прокоментувала російське вторгнення в Україну. А її батьки, як відомо, досі ведуть бізнес у країні-агресора.

Йост Кляйн — Нідерланди

І хоча представника Нідерландів було дискваліфіковано буквально за лічені години до початку грандфіналу, оминути його персону ми теж не можемо. Адже Йост Кляйн теж тісно повʼязаний з росію.

На відміну від Еден Голан, 26-річний виконавець не жив на росії, проте теж комунікував з росіянами. Ба більше, повномасштабне російське вторгнення не зупинило його, тому артист випустив аж дві спільні пісні з росіянами — у 2022 та 2023 роках. Зокрема в одній з пісень Йост Кляйн зізнавався у палкій любові до росії та заявляв, що мріє одружитися з росіянкою. А після того артист навіть відвідав рф та виступив у Санкт-Петербурзі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, хто коментуватиме фінал Євробачення 2024. Зʼясувалося, що відомий комік складе компанію незмінному голосу пісенного конкурсу — Тімуру Мірошниченку.