Євробачення 2024 потопає у скандалах: у категорію "іконічних танців" на конкурсі раптом додали зрадницю України Ані Лорак

Новини шоубізнесу
2 548
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Ані Лорак
Фото: Getty Images

Чи то організатори дійсно припустилися помилки, чи спеціально спровокували скандал напередодні початку конкурсу?

Судячи з останніх подій, єврофани так ніколи й не дізнаються, яким може бути міжнародний пісенний конкурс без конфліктів. Адже днями продюсери Євробачення 2024 вирішили “злити” Україну . Однак це було не єдине, через що оскандалилися організатори. Адже несподівано вони вирішили нагадати світові про представницю України 2008 року Ані Лорак, не врахувавши, що зараз вона є чи не однією з найголовніших зрадниць України. Усі деталі дізнавайтеся на Хочу!

Щорічно організатори Євробачення намагаються усіляко довести, нібито конкурс є аполітичним, через що не раз виникали палкі дискусії у Мережі. Проте цього разу вони перевершили самих себе, пригадав успіх України на конкурсі, проте саме з тією артисткою, яка зараз з нетерпінням чекає на свій новий паспорт — російський.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На щастя, до півфіналів цей момент не дійшов, як і, скоріш за все, не увійде і до грандфіналу. Проте це встигли помітити на репетиції. Так, Telegram-канал "Дім Євробачення" повідомив, що 6 травня під час підготовки до першої трансляції, на сцені пролунала пісня Ані Лорак, яка представляла Україну у 2008 році. Мовляв, виступ артистки, що зрадила Україну, увійшов до відео з "найбільш іконічними танцями на Євробаченні".

Цікаво, що згодом стаття про це зʼявилася на сайті “Суспільного”. Проте з незрозумілих причин її було видалено. “Відео з Ані Лорак помітили під час фінальної репетиції. Але це почали обговорювати в соціальних мережах, і, зрештою, організатори вирізали виступ,” — йшлося на сайті.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що виступ alyona alyona і Jerry Heil ледь не зірвався через конкурентів. Представниці України розповіли, що їм було важко виступати на сцені, адже напередодні там запалили димові шашки.