alyona alyona & Jerry Heil анонсували спільний проєкт з переможцем Євробачення 2024

Новини шоубізнесу
4 975
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Альона Альона та Джеррі Хейл
Фото: instagram.com/alyona.alyona.official

Nemo розсекретив, що ще у готелі вони разом з представницями України почали роботу над спільним треком

Учасники Євробачення 2024, в якому тричі переміг Nemo , мали вдосталь часу, аби стати не просто конкурентами, але й близькими товаришами. А оскільки усіх їх обʼєднує любов до музики, то не здивуємося, якщо найближчим часом ми почуємо не одну колаборацію. Принаймні спільна робота переможця Євробачення, артиста під псевдонімом Nemo, і представниць України — співачок alyona alyona &Jerry Heil вже очікує свого часу. Що про це відомо — дізнавайтеся на Хочу!

У соцмережах артистів не раз можна було помітити, що за час підготовки до міжнародного пісенного конкурсу, вони сильно зблизилися. Ба більше, Nemo навіть записав кавер на пісню Teresa & Maria , чим неабияк здивував представниць України.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Втім, цілком можливо, що найближчим часом Nemo обʼєднаються з alyona alyona &Jerry Heil, аби потішити прихильників спільним треком. Принаймні такими інсайдами поділився переможець Євробачення, зазначивши, що вони почали роботу над спільним треком ще живучи в одному готелі.

Тут у готелі ми разом з Jerry почали писати пісню. Ми дуже подружилися і це справді весело. І, можливо, ми зараз справді працюємо над чимось спільним, проте я поки нічого не можу сказати,
— поділився Немо.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що представниці України на Євробаченні 2024 не тільки гідно виступили у фіналі, але й нагадали світові про військовополонених захисників Маріуполя . alyona alyona & Jerry Heil та їх делегація привернули увагу глядачів завдяки тематичним футболкам.