Стосунки, що витримали випробування розлукою та часом: Alena Omargalieva презентувала пісню "Коли тебе немає" (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
2 321
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Альона Омаргалієва
Фото: пресслужба

Співачка Alena Omargalieva презентувала пісню та відеороботу до неї, у якій знялася її молодша сестра

Розлука, відстань, емоційна напруга, внутрішній надрив та розпач — це те, що переживають сотні тисяч людей зараз. Та це той вир емоцій і почуттів, з якими  намагається справитися Альона Омаргалієва, чоловій якої воює з самого початку війни, у ролі головної героїні свого нового кліпу на терапії у психолога.

Паралельно з цим, на екрані відображаються життєві події з минулого дівчини. Спогади, які ми бачимо ніби на старій фотоплівці — це внутрішній діалог героїні та аналіз власного життя. А ще, у новому кліпі Alena Omargalieva глядачі зможуть побачити рідну молодшу сестру співачки Анастасію, яка зіграла роль конкурсантки. 

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Головну роль психолога та режисера у кліпі зіграв український актор Олександр Кобзар, раніше відомий за повнометражним режисерським дебютом фільму українського виробництва “Батько”. Він талановито поєднав два образи, які є провідниками між реальним життям головної героїні та її внутрішнім пошуком себе.

Альона Омаргалієва та Олександр Кобзар
Фото: пресслужба
Доля випробовує нас кожен день на міцність, і лише завдяки внутрішній силі, опорі та розумінням своїх бажань ми можемо жити по-справжньому. Я хочу, щоб ця пісня стала тією “магічною” пігулкою, яка зможе залікувати рани та бути знеболювальним, коли здається, що весь світ налаштований проти вас. Памʼятайте, поки не пролунав гонг, життя триває,
— розповіла Alena Omargalieva. 
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Альона Омаргалієва наважилася відверто розповісти про свої невдалі вагітності. Артистка шокувала зізнанням, що пережила три викидні.