Альона Омаргалієва висміяла відпочиваючих за кордоном... Але хейт у її бік виявився сильнішим (ВІДЕО)

Музика
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Українська співачка Альона Омаргалієва, яка дивовижно  заспівала гімн України перед переможним боєм Усика, здивувала релізом композиції, що висміює усіх, хто втік під час повномасштабної війни на відпочинок. Хоча, на диво, її трек не зайшов підтримки з боку слухачів, а на фоні непорозумінь він взагалі зник із соцмереж. Що саме сталося – усі деталі розповідаємо на ХОЧУ.ua!

Ще декілька тижнів тому у соцмережах Альона Омаргалієва виклала фрагмент пісні, в якій звернулася до усіх, хто замість того, аби докладати зусилля задля перемоги, безтурботно їздить на відпочинок. Судячи з усього, ця тема особливо болюча для артистки, адже з самого початку війни й донині її коханий чоловік знаходиться на передовій та боронить Україну зі зброєю в руках.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Варто зазначити, що тоді прихильники Альони підтримали її ініціативу випустити повну версію пісні. А дехто в коментарях навіть почав глузувати із колег співачки, які відсиджуються за кордоном.

Альона Омаргалієва висміяла відпочиваючих за кордоном... Але хейт у її бік виявився сильнішим (ВІДЕО) - фото №1

Проте вже з часом у бік артистки полетіли негативні коментарі. Як зазначає Telegram-канал  "Культурна Прачечна", слухачів обурило, що у розкішній вечірній сукні Альона Омаргалієва співає такі рядки:

Пацани на фронті курять цигарки,
Сидячи в окопах, а де зараз ти? 
Може у Монако? Може в Дубаях?
Як ти подолав такий великий шлях?

Деякі користувачі соцмереж зазначили, що і всередині країни є багато людей, які не зважають на війну, не допомагають ЗСУ та їздять відпочивати на дорогі українські курорти. Але, аби вирішити конфлікт, на захист Альони став її чоловік Тамерлан. Артист (а нині військовий) зазначив, що сенс пісні його дружини багато слухачів зрозуміли не до кінця, адже вона співала не тільки про зрадників, що відпочивають у Монако, але й в Буковелі.

Альона Омаргалієва висміяла відпочиваючих за кордоном... Але хейт у її бік виявився сильнішим (ВІДЕО) - фото №2

Цікаво, що на хвилі публічного осуду пісня зникла із соцмереж. Але, ми сподіваємося, що тільки заради того, аби додати у неї рядки про дорогі українські курорти!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Альона Омаргалієва романтично привітала чоловіка з річницею весілля. На 10-річчя подружнього життя співачка  присвятила коханому нову пісню .