Jerry Heil не повернулася в Україну після Євробачення 2024: вже відомо, чому alyona alyona сама добиралася до Києва

Новини шоубізнесу
4 133
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Jerry Heil та alyona alyona
Фото: Getty Images

Реперка прокоментувала, чому одна з представниць України на Євробаченні не поспішає повертатися додому

Українська реп-виконавиця alyona alyona після феєричного виступу у фіналі міжнародного пісенного конкурсу повернулася до Києва з Мальме, де проходив фінал Євробачення 2024. Однак її колега, співачка Jerry Heil, вирішила продовжити своє перебування за кордоном. Чому так сталося — дізнавайтеся нижче!

Про це Альона Альона розповіла під час ефіру телемарафону. Вона зазначила, що Jerry Heil продовжила своє закордонне відрядження та планує виступити сольно на Каннському кінофестивалі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

alyona alyona, своєю чергою, поспішала повернутися додому до рідних. Вона була приємно здивована теплим прийомом на залізничному вокзалі в Києві. Виходячи з вагона під оплески, реперка побачила не тільки своїх шанувальників і членів команди, а й своїх батьків, які підготували їй сюрприз — розкішний букет квітів у кольорах українського прапора.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що після прибуття в Україну alyona alyona розсекретила, що Україну могли дискваліфікувати з конкурсу Євробачення . Виявилося, що все це через війну, про яку не бажають говорити на світовій музичній арені.