Організатори Євробачення 2024 намагалися приховати обурення публіки під час виступу Ізраїлю. Спойлер: вийшло не надто результативно

Новини шоубізнесу
8 971
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Еден Голан
Фото: instagram.com/golaneden

Багато хто стверджує, що через скандальну співачку Еден Голан, цьогорічна атмосфера Євробачення була напруженою та навіть небезпечною

Голландські та португальські мовники висловили своє обурення щодо штучної підтримки Ізраїлю на Євробаченні-2024. Вони стверджують, що організатори конкурсу використовували несправжні оплески під час виступу ізраїльської співачки Еден Голан. Хоча й обурення присутніх у залі їм все одно не вдалося приховати.

Згідно з інформацією видання NU, делегація з Нідерландів заявила, що атмосфера на арені в Мальме була небезпечною. Багато артистів скаржилися на напружену обстановку. Після дискваліфікації нідерландського співака Joost Klein, його команда утрималася від коментарів, але норвезький гурт Gate також висловив занепокоєння і навіть розглядав можливість відмови від участі напередодні фіналу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Португальська телерадіокомпанія RTP критикувала організаторів за використання "системи захисту від освистування", що призвело до значного зменшення негативних вигуків під час виступу Еден Голан, порівняно з репетицією. Хоча й попри суперечки, Еден Голан посіла п'яте місце у конкурсі.

Ми вважаємо, що коли музикант виступає, треба завжди показувати, що він робить, публіці,
— заявили представники RTP.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До слова, днями alyona alyona зізналася, що на Євробаченні 2024 Україну могли дискваліфікувати. При чому це могло стосуватися навіть участі нашої країни у майбутньому.