"Сила України надихає всіх нас": представник Латвії на Євробаченні 2024 здивував кавер-версією на трек "Teresa & Maria" (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
715
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Латвія на Євробаченні 2024
Фото: eurovision.tv

Артист вкотре підтримав Україну

Представник Латвії на "Євробаченні-2024" Dons, який вражав чуттєвою композицією “Hollow”, знову відзначився підтримкою України. Подробиці - в нашому матеріалі.

Артист максимально чуттєво виконав композицію "Teresa & Maria", з якою Альона Альона та Джері Хейл посіли 3 місце на пісенному конкурсі. Відповідний ролик артист розповсюдив у себе в Instagram.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

У ролику бачимо, що виконавець співає пісню українських артисток під гітару. При цьому, на одязі артиста помітна синьо-жовта стрічка. У кінці свого перформансу Dons вигукнув "Слава Україні".

Спасибі тобі, Україно, що виростила цих двох талановитих артисток Alyona Alyona та Jerry Heil! Сила України надихає всіх нас,
– написав під відео виконавець.

На спів латвійського артиста також відреагувала реперка Alyona Alyona. У себе в коментарях вона подякувала зірковому колезі по Євробаченні.

Щиро дякуємо і до зустрічі в Ризі 21 червня.
- підсумувала реперка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як організатори Євробачення 2024 намагалися приховати обурення публіки під час виступу Ізраїлю. Вийшло не надто результативно.