Переможець Євробачення 2024 планує не тільки співпрацю з alyona alyona і Jerry Heil, але і власний концерт в Україні (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 492
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Співак Nemo, який позиціонує себе небінарним артистом, висловив бажання навідатися в Україну попри війну

Днями у Швеції, в мальовничому місті Мальме, завершилася головна музична подія року Євробачення 2024. Переможцем міжнародного конкурсу став представник Швейцарії — Nemo, який позиціонує себе небінарним артистом. Виконавець вже розмірковує про розвиток своєї кар'єри та не виключає можливості співпраці з українським дуетом alyona alyona і Jerry Heil, які зайняли третє місце у фіналі . Ба більше, за словами музиканта, ця робота вже розпочата !

Проте не тільки спільною піснею з українськими виконавицями артист планує потішити публіку. Адже в коментарі “Суспільному” Nemo висловив бажання виступити з концертами в Україні. Проте уточнювати, коли саме він планує це зробити, поки не став.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Окрім того, Nemo не став стримувати своє захоплення українськими артистками. Представник Швейцарії зазначив, що за час перебування у Мальме їхні дружні стосунки з alyona alyona і Jerry Heil значно зміцніли. Тому їх музична колаборація у майбутньому — цікавий досвід для самих артистів.

Ці двоє (alyona alyona і Jerry Heil – прим. ред.) – вони такі дивовижні! Ви навіть не уявляєте, який скарб маєте. Це правда, найдивовижніші люди. Я захоплюємось і так хочемо продовжувати наше спілкування. Хто його знає, може, щось разом і утнемо… Ми не знаємо, може, й створимо (спільну пісню – прим. ред.). Можливо, навіть приїдемо до України, сподіваємось,
— сказав Немо.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А от відразу після фіналу Євробачення 2024 Альона Альона і Джеррі Хейл випустило нову дуетну композицію. При чому артистки зізналися, що саме вона могла представляти Україну на міжнародному конкурсі