В чорно-білих сорочках: Володимир та Олена Зеленські привітали українців з Днем вишиванки (ФОТО)

Новини шоубізнесу
3 147
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Володимир та Олена Зеленські, фото
Фото: instagram.com/zelenskyy_official/

Президент та перша леді опублікували фото в чорно-білих вишиванках

Сьогодні, 16 травня, в Україні відзначають День вишиванки. Зі святом українців вже встиг привітати президент Зеленський та його дружина. Детальніше читайте в нашому матеріалі.

Володимир та Олена Зеленські душевно привітали українців з Днем вишиванки 2024. Президентське подружжя опублікувало спільний допис в Instagram. На фото вони позують в чорно-білих вишиванках: Олена — в білій з чорною вишивкою, а Володимир — в чорній з білими орнаментами.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
Видимо чи невидимо, вона завжди під пікселем захисника й під формою рятувальника, під халатом медика, курткою енергетика, вона на волонтері, на вчителеві, на всіх, хто тримає оборону. Наші діти знають її змалечку. Вона – символ єднання всіх поколінь українців крізь століття. Її візерунок такий неповторний, бо вишивається нашими власними справами на полотні, витканому нашими цінностями. За роки спротиву агресії вона стала неформальним одностроєм усіх, хто відстоює людяність, свободу та право на ідентичність. З Днем вишиванки, Україно, українці та друзі України! 🇺🇦
— такими словами привітали перша леді та президент.

Для свята президент обрав вишиванку з чорного льону "Відсіч" від бренду Etnodim. Коштує така 4400 грн. Сорочка оздоблена орнаментами хреста, булави, меча, дубового листя та стилізованого герба. Вона несе в собі символи сміливості, міцності, боротьби та історичного шляху України.

Вишиванка як у Зеленського, фото
Скриншот з сайту

А ось пані Зеленська придбала жіночну вишиванку з обʼємними рукавами "Яворівський дивоцвіт" від бренду Gaptuvalnya. Ціна такої — 9950 грн. Орнаменти на сороці першої леді натхненні красою української хустки. 

Вишиванка як в Олени Зеленської, фото
Скриншот з сайту

Варто додати, що цю вишиванку Олена Зеленська одягає не вперше. У схожій першу леді вже бачили в грудні, коли вона нагороджувала почесних амбасадорів України в День працівників дипломатичної служби.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми розповідали, які вишиванки є в гардеробі Катерини Осадчої. Відома телеведуча носить старовинні сорочки та такі ж вироби, як президент України.