Класичні, патріотичні та старовинні: де купити красиву вишиванку до свята (ФОТО)

Шопінг
607
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Вишиванка, фото
Фото: instagram.com/merezhka_com/

Ділимось добіркою найкрасивіших вишитих сорочок то суконь від українських брендів

Хочете виглядати стильно та красиво на День вишиванки , але вишитої сорочки не маєте? Нічого страшного. До свята ще є час! Ми допоможемо вам вибрати найкращу вишиванку, яка ідеально підійде як для особливих подій, так і для повсякденного життя.

Ще не так давно патріотичний одяг в нашій країні асоціювався виключно з великими святами. Проте, з початком повномасштабного вторгнення українці почали носити його й у звичайному житті. Отже, якщо у вас ще немає вишиванки, то саме час придбати її до Дня вишиванки!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Класичні вишиванки ви можете придбати в українського бренду "Мережка". Марка випускає традиційні моделі, сучасні сорочки з цікавими орнаментами та навіть бузи на ґудзиках.

А якщо ваша душа прагне чогось незвичайного, то можете придивитись собі корест-вишиванку . Ці жіночні вироби випускає бренд Rovero.

Патріотичні вишиванки стали неймовірно популярними за останні три роки. Знайти такі моделі в жовто-блакитних кольорах та з українською символікою ви можете у бренду Inbutik.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Сукня-вишиванка — це дуже вишукане та розкішне вбрання, яке точно має бути в гардеробі кожної українки. Радимо звернути на творіння Yuliya Magdych, в яких з'являються як українські, так і закордонні зірки. Так, це зовсім небюджетний варіант, однак такий виріб можна передавати з покоління в покоління.

Ну і наостанок хочемо показати вам неймовірно красиві вишиванки, створенні за допомогою старовинних технік . Їх, до речі, любить Катя Осадча. Цей виріб — справжня інвестиція в гардероб, яка буде тішити вас роками.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А якщо ви не знаєте, як носити вишиванки в повсякденному житті, то не пропустіть наш матеріал з корисними порадами. Тут ви знайдете стильні образи з вишитими сорочками, які підійдуть для кожного дня.