Катерина Осадча здивувала фоловерів красивою вишиванкою за майже тисячу доларів (ФОТО)

Новини шоубізнесу
6 670
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Катерина Осадча
Фото: instagram.com/kosadcha

Ведуча в такий спосіб привітала українців з Днем вишиванки

16 травня в Україні відзначають День вишиванки. Цього дня політики, лідери думок, а також зірки вдягають національний одяг, аби популяризувати його та вкотре підтримати Україну. Своїм образом похвалилася і знаменита українська телеведуча Катерина Осадча.

Знаменитість розповсюдила привітальний пост на своїй офіційній сторінці в Instagram. Осадча також зауважила, що має різні вишиванки. Вона також написала, що у кожного українця вишивка завжди на серці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Зауважимо, що та вишиванка, в якій постала Катерина Осадча у своєму пості, коштує вельми кругленьку суму. Як виявилося, на Катерині красувалася вишиванка від дизайнерки Юлії Магдич. Про це повідомляє Telegram-канал Harley Quinn. Вона коштує майже тисячу доларів.

Відкриває наш хіт-парад ведуча Катерина Осадча. На Каті вишиванка від Юлії Магдич. Вартість 38220 грн. А що ви хотіли? Світське життя завжди залишається світським за будь-яких розкладів.
- повідомляє джерело.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Monatik показав свою вишиванку за 11 тисяч гривень. Артист приєднався до святкування Дня вишиванки та ошелешив своєю дизайнерською сорочкою.