Катерина Осадча злягла в лікарню вперше за 37 років: перші подробиці

Новини шоубізнесу
4 355
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Катерина Осадча
Фото: instagram.com/kosadcha

Відома українська ведуча налякала прихильників кадрами з лікарняної палати

Українська телеведуча, яка готова відновити “Світське життя” тільки заради одного зіркового весілля , несподівано потрапила у лікарню. Катерина Осадча спантеличила підписників кадрами з крапельницею та розповіла, як себе почуває наразі. Більше подробиць дізнавайтеся на Хочу!

На своїй сторінці в Instagram Катерина Осадча опублікувала кадри з лікарні. При цьому знаменитість не стала відразу розсекречувати, що саме з нею сталося, а лише показала, що медичний персонал поставив їй крапельницю.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За словами телеведучої, за свої 40 років вона тільки вдруге потрапила до лікарні. Однак, судячи з усього, цей неприємний досвід підштовхнув її до того, аби більше приділяти увагу власному здоровʼю, та в разі чого, відразу звертатися до спеціалістів.

Вдруге в житті (вперше було у три роки) лежала в лікарні. Висновок - берегти себе. Стежте за своїм станом, своїм здоров'ям, не нехтуйте зайвий раз звернутися до лікаря,
— звернулася Катерина Осадча до прихильників.

Катерина Осадча
Фото: instagram.com/kosadcha

Трохи згодом телеведуча додала, що зараз почувається набагато краще. Ба більше, Катерина вже знову поступово повертається до роботи.

Вже все добре. Дякую неймовірним лікарям, медсестрам і всім, хто турбувався, лікував і хвилювався,
— додала телеведуча.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Катерина Осадча похвалилася архівними дитячими кадрами . Багато хто здивувався вигляду знаменитості 30 років тому.