Зірка українського кіно Ольга Атанасова приголомшила зізнанням, як на неї вплинула новина про смерть друга, актора Паші Лі

Новини шоубізнесу
2 478
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Відома акторка розповіла, після якої події вона остаточно усвідомила, що в її країні розпочалася повномасштабна війна

Ольга Атанасова, відома українська акторка театру і кіно, зізналася, що усвідомлення війни до неї прийшло не відразу. І лише коли знаменитість дізналася страшну новину про загибель близького друга, для неї все змінилося. Більше подробиць дізнавайтеся нижче!

В інтервʼю телеканалу “Дім” Ольга Атанасова поділилася своїми переживаннями після загибелі колеги та друга — актора і військового Паші Лі. Адже для неї війна стала реальністю після втрати близької людини.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

24 лютого 2022 року розпочалося повномасштабне російське вторгнення, але справжнє усвідомлення прийшло до акторки 6 березня, коли загинув Паша Лі. При чому перший час Ольга не вірила у це, сподіваючись, що її приятель все ж вийде на звʼязок.

Для мене війна почалася, коли помер мій друг Паша Лі. Тоді до мене прийшло те саме сприйняття й усвідомлення, що таке може бути, що люди гинуть і гинуть близькі, знайомі, друзі, батьки… Зі смертю Паші до мене прийшло усвідомлення, що все по-справжньому і що жодного романтизму у війні немає, що війна — це смерть,
— зазначила Ольга Атанасова.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що колишній чоловік путіністки Єгорової Антін Мухарський виїхав з України як багатодітний батько... Який насправді не бере участі у вихованні дітей.