Віктор Розовий вперше показав наслідки важкого осколкового поранення: "Тепер буду ви**буватись, що проливав кров за цю країну" (ФОТО)

Знаменитості
2 302
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Віктор Розовий

Зірка "Ліги сміху" та захисник України нарешті вийшов на звʼязок з прихильниками, аби повідомити про свій стан здоровʼя

Відомий комік та військовий Віктор Розовий, як відомо, близько місяця тому дістав важке поранення на фронті . Раніше дружина захисника України повідомляла про його стан , а тепер і сам чоловік прокоментував процес власної реабілітації. Більше деталей дізнавайтеся на Хочу!

У своїх соцмережах зірка “Ліги Сміху”, який під час виконання бойового завдання отримав важке осколкове поранення, вперше вийшов на звʼязок. Відомо, що перед тим Віктора Розового прооперували нейрохірурги, а тепер він проходить реабілітацію.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На щастя, як військовий повідомив у своїх соцмережах, найважчі етапи залишилися позаду. Втім Віктор не став приховувати величезний шрам від поранення, що залишився на голові.

Вирулив. Ну ще є дуже багато реабілітаційної роботи, але найгірше і найстрашніше позаду. Тепер буду ви**буватись, що проливав кров за цю країну,
— підписав кадр Віктор Розовий.
Віктор Розовий
Фото: instagram.com/viktor_rozovyi
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що захищати Україну відправився популярний вітчизняний актор. Юрій Феліпенко опублікував відео моменту, як він складав присягу .