Українська артистка Джері Хейл поїхала в Канни: що робить там представниця України на Євробаченні 2024

Новини шоубізнесу
912
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Співачка Джері Хейл
Фото: instagram.com/thejerryheil

Зазначимо, що в Україну з Євробачення Альона Альона повернулася без Джері Хейл

Минулого тижня відгримів міжнародний пісенний конкурс Євробачення 2024, за підсумками якого українські представниці Альона Альона та Джері Хейл посіли 3 місце. Після завершення Євробачення, Альона Альона приїхала до Києва сама , без Джері Хейл. Як виявилося, у Джері були свої плани. Днями вона поїхала до Канн. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, про поїздку до французького міста Джері повідомила як у себе в Instagram Stories, так і у Telegram. Як виявилася, вона матиме там сольний виступ на Каннському кінофестивалі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У своєму Telegram Джері розповсюдила загадкову світлину, а також поділилася тим, що скоро розповість, що саме робить в Каннах. Знаменитість додала, що очікування того варте.

Прихильники максимально швидко накидали Джері сотні схвальних реакцій на її чорно-білий знімок. У підписі до фото Джері попросила своїх шанувальників зачекати.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Альона Альона і Джері Хейл анонсували спільний проєкт з переможцем Євробачення 2024. Немо розсекретив, що почав роботу з українськими представницями ще у готелі.