"Трошки соромно": Альона Альона висловилися про українців, які хетять переможця Євробачення 2024 (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
3 423
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Альона Альона і Джері Хейл разом з Немо
Фото: Скриншот

Одна із представниць України на Євробаченні наголосила, що варто обговорювати творчість, а не орієнтацію

Одна з представниць України на Євробаченні 2024 Альона Альона, яка разом з Джері Хейл представила кавер-версію на композицію переможця цьогорічного пісенного конкурсу, по приїзді в Україну заступилася за Немо, який тріумфував на Євробачення. Подробиці - в нашому матеріалі.

Річ у тім, що Немо - співак зі Швейцарії, який позиціонує себе як небінарну особу (це люди, які ідентифікують себе з двома або більше гендерами, або не мають гендеру взагалі). Відтак, велика частина української аудиторії почала писати на адресу цього артиста засудливі коментарі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Іншими словами, вони активно хейтили виконавця. Відтак, Альона Альона висловилася стосовно того негативу, який на адресу Немо йшов від української аудиторії.

Трошки соромно за те, як багато українців пішли обговорювати під відео з виступу його орієнтацію, те, як він себе позиціонує. Насправді не він, а вони. Якби всі ці українці закрили очі й просто послухали, як вони співають, то зрозуміло, що людина, яка стрибає по колу, крутиться, їздить по ньому і немає ні однієї похибки у диханні - це людина, яка заслуговує на перемогу. Плюс чотири октави й дуже гарна пісня, яка також має й оперу і реп.
- заявила Аlyona Аlyona у програмі “Ближче до зірок".

Дивитися з 9:03

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як переможець Євробачення 2024 залишився без кришталевого мікрофона. Спочатку артист випадково розтрощив свій приз, а запасний у нього забрали.