Атмосферно і по-українськи: Альона Альона та Джері Хейл представили кліп на трек, з яким могли би представляти Україну на Євробаченні (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
3 649
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Альона Альона та Джері Хейл
Фото: eurovision-spain.com

Артистки запропонували так зване mood video

Нещодавно українські співачки Альона Альона та Джері Хейл, які раніше представляли трек, з яким цілком реально могли представити Україну на Євробаченні, презентували на нього свій кліп. Подробиці - в нашому матеріалі.

Вірніше сказати, виконавиці запропонували своїм фанатам mood video на пісню “Подоляночка”. Варто зазначити, що у доволі короткий період після презентації, (3 дні) ролик зібрав майже 300 тисяч переглядів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відео вийшло максимально атмосферним та, як і очікувалося з українським вайбом. Це прослідковується, до прикладу у хороводах, які дуже подібні на купальські.

Всі ми знаємо Подоляночку з дитсадочка! «Ой устань, подоляночко!» в нашій інтерпретації — звернення до кожної дівчинки та жінки, яка, можливо відчуває зневірення. Ми продовжуємо говорити про важливість єднання жіноцтва і виступаємо проти мізогінії: зовнішньої та внутрішньої! Війна і ,попри це, соціальний тиск кладуть відбиток на моральний стан кожної з нас. Кожна образа чи втрата має свою вагу і в якийсь момент ця ноша стає заважкою. Якщо ти не зламаєшся, то станеш в цей момент собою. Але ми є одна у одної, щоб не зламатися!
- підписала ролик Джері Хейл.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Альона Альона розповіла, чому виник скандал зі штрафом на Євробаченні. Співачка зауважила, що подібні речі бувають, коли в команді артиста працює багато людей.