Йост Кляйн з Нідерландів вперше прокоментував свою дискваліфікацію на Євробаченні 2024

Новини шоубізнесу
1 425
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Йост Кляйн
Фото: instagram.com/joostklein/

Один з найскандальніших учасників цьогорічного пісенного конкурсу висловився щодо власного конфлікту з організаторами

Представник Нідерландів на Євробаченні-2024, Йост Кляйн, який був дискваліфікований перед гранд-фіналом, вперше висловився щодо інциденту. Співак виступив на музичному фестивалі в Енсхеде, де виконав свою конкурсну пісню "Europapa".

Скандал, пов'язаний із Йостом Кляйном виник за день до фіналу, коли його не допустили до генеральної репетиції. 11 травня стало відомо, що Кляйна звинувачують у погрозах фотографу Євробачення та неналежному ставленні до операторки. Конфлікт зі знімальною групою став причиною його дискваліфікації, що насправді шокувало багатьох єврофанів, адже пісня “Europapa” була чи не однією з найпопулярніших, серед цьогорічного плейлиста міжнародного конкурсу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як повідомляє видання AD, Йост Кляйн під час виступу назвав себе "міжнародним артистом" і подякував своїм шанувальникам за підтримку. Співак також звернув увагу на свій Instagram, де опублікував повідомлення "Love always wins" ("Любов завжди перемагає").

Тепер я міжнародний артист, я роблю все можливе. Я знаю, що ви чекаєте від мене якогось коментаря (про дискваліфікацію — прим. ред.), але я просто скажу, що люблю вас,

– висловився Йост Кляйн.

Йост Кляйн
Фото: instagram.com/joostklein
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що дискваліфікація — не єдина скандальна подія, у яку вгодив Йост Кляйн. Адже напередодні початку Євробачення артист зізнався у любові до росіян , попри цинічний напад рф на Україну.