Абсолютний лідер за переглядами на You-Tube, але в букмекерів лише на 5-у місці: чим унікальна композиція Нідерландів на Євробачення 2024

Новини шоубізнесу
2 835
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Співак Joost Klein
Фото: Ruud Janssen

Представник країни вже зібрав понад 13 мільйонів переглядів

Сезон Євробачення 2024 наразі у самому розпалі. Вже всі 37 країн представили свої конкурсні композиції. Лідером на думку букмекерів є хорватський співак Baby Lasagna.

Цікаво, що Хорватія не є лідером серед усіх країн-учасниць за кількістю переглядів на Youtube. Вона займає лише третю позицію з 3 мільйонами переглядів. На другому місці Україна (майже 4 млн). На першому ж, доволі неочікувано розташувалися Нідерланди (більше 13 млн переглядів).

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, Нідерланди не входять навіть у топ-3 за думкою букмекерів. Серед імовірних кандидатів на перемогу їм пророкують 5 місце. На перший погляд, це доволі дивно, адже за кількістю переглядів вони в чотири рази перевищують найближчих переслідувачів. При цьому, під відео нідерландського співака люди залишили 246 тисяч лайків.

Композиція Нідерландів має назву “Europapa”. У ній виконавець співає про об’єднання європейців та європейські країни.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Ізраїль представив свою учасницю на конкурс Євробачення 2024. Навколо представниці цієї країни останнім часом точилося багато протиріч.