"Я втратив всіх своїх друзів": соліст Kalush Orchestra Олег Псюк відверто розповів про наркотичну та алкогольну залежності в юному віці (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 070
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Олег Псюк
Фото: instagram.com/kalush.official

Артист зізнався, як йому вдалося побороти сильні залежності, аби стати успішним артистом

Фронтмен Kalush Orchestra, Олег Псюк, якому нещодавно виповнилося 30 років , поділився відвертими подробицями своєї боротьби з наркотиками та алкоголем, від яких він став залежним ще у підлітковому віці. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

Співак зізнався, що проблеми зі шкідливими звичками переслідували його багато років. Алкоголь увійшов у життя Псюка ще з дитинства, а підлітковий вік лише поглибив проблему. Згодом до алкоголю додалися наркотики.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

При цьому артист згадує, що спочатку не вважав це за серйозну проблему. Чималу роль у цьому зіграла його компанія друзів, які теж вживали, та не бачили в цьому нічого поганого. Про це Олег Псюк розповів у подкасті “Формула Волошина”.

Перша моя ситуація, коли я напився, це мені було шість років. Ми були на будівництві, там працівникам дають випити, ми напилися. Вдруге, коли я ходив з Вертепом, мені було 11. У 12 років мене принесли п'яного додому. Від 12 я підпивав, а від 14 вже так, що адекватні люди так не п'ють,
— зізнався Олег Псюк.

Проте у зрілому віці Олег вирішив покінчити з цим, усвідомивши, що для досягнення успіху йому потрібно змінювати своє життя. Найперше, він переглянув своє коло спілкування, що складалося переважно з людей, пов'язаних із його залежностями. У 22 роки Псюк залишився майже без друзів, проте цей час він присвятив саморозвитку та навчанню.

Все закінчилося у 22 роки. У мене було дуже багато матеріальних цілей. Я вирішив кинути цигарки та наркотики. Коли я прийняв рішення це кинути, я зрозумів, що мені треба кинути оточення. У моїй компанії були всі любителі чогось погано. Я всім оголосив, щоб не писали мені з цього приводу, я можу просто з вами тусуватися. Цього дня я втратив всіх своїх друзів. Це було літо 2016 року. Я вирішив бути сам на самоті, тоді я зранку до ночі навчався,
— додав соліст гурту Kalush Orchestra.

Співак наголосив, що боротьба зі шкідливими звичками є надзвичайно складною. Але важливо запастися терпінням та змінити оточення, щоб уникнути спокус.

Це дуже непросто. Якщо двома словами — це терпіти та кинути все оточення, яке вживає. Коли ти тусуєшся в таких компаніях, тобі воно взагалі не здається, що це неадекватно, так серйозно присісти,
— розповів артист.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше учасник гурту Kalush Orchestra Сашко Таб випустив пісню з NAIMES . Один із найхаризматичніших учасників гурту заколабився з артистом, треки якого набирають понад 5 млн прослуховувань.