Kalush Orchestra розпався, а прихильники й не помітили? Солісти гурту пояснили, що насправді коїться

Новини шоубізнесу
2 739
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Олег Псюк, фото
Фото: instagram.com/kalush.official

Музиканти зізналися, що працюють відразу над кількома творчими проєктами

Ще минулого року з’явилися чутки, що соліст Kalush Orchestra, Олег Псюк, покинув гурт . Та що насправді відбувається всередині колективу солісти пояснили в нещодавньому інтерв’ю.

Підігріли чутки про відхід з Kalush Orchestra його соліста Олега Псюка мінітур європейськими містами, на афіші якого музиканта не було, а також пісня “Вогонь горить”, яку випустили в такому ж скороченому складі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А днями Олег Псюк у розмові з журналістом видання “ТиКиїв” зізнався , що гурт таки розпався на кілька творчих проєктів. Водночас не всі прихильники навіть змогли це помітити.

Також Псюк додав, що кожний проєкт має свій стиль та є цікавим для слухачів.

Гурт Kalush Orchestra нещодавно розпався, ви що, не помітили? (Усміхається). У нас є декілька проєктів, ми використовуємо різні стилі. Є KALUSH, Kalush Orchestra, КилимМен, і вони цікаві людям. Приходьте обов’язково на наші виступи, адже це завжди дуже добре спродюсована програма. Всі хлопці унікальні! Приміром, Тімі й співає і на тилинці грає, Віталік бітбоксить на сопілці. Навесні у нас буде тур 50-ма містами України у складі Kalush Orchestra,
- повідомив Олег Псюк.

Також соліст та мультиінструменталіст Тимофій Музичук пригадав, як Kalush Orchestra виступав у Польщі без Олега Псюка. За його словами, фанам дуже зайшло, а самим музикантам це дозволило навчитися дечого нового.

Ми використовували різні стилі, тому вирішили провести експеримент і зі складом гурту, і людям дуже сподобалося. Нам довелося вчити партії Олега, дещо переробляти пісні, додавати більше автентики, зрештою, я, Саша Таб і КилимМен навчилися читати реп. Вийшло круто,
- сказав Тимофій.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали, що музикант з Kalush Orchestra оцінив шанси Джері Хейл та Альони Альони на “Євробаченні-2024”. Більше про це - читайте тут .