"Хочу дозволяти собі красуватися, подобатися": Маша Єфросиніна звернулася до фоловерів напередодні 45-річного ювілею (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 376
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Маша Єфросиніна
Фото: mashaefrosinina / Instagram

Ведуча показала свою підтягнуту фігуру

Популярна українська телеведуча Маша Єфросиніна, яка ошелешила зізнанням про інсульт, здивувала своїх підписників черговим роликом. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, у себе в Instagram Маша розповсюдила відео, на якому показала свою чудову фігуру. Ролик супроводжувався титрами, які Єфросиніна адресувала своїм хейтерам.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У своєму пості Єфросиніна окреслила увагу на тому, що їй за кілька днів виповниться 45 і вона не боїться комусь не подобатися. Загалом, відео було адресоване хейтерам.

Я бачу коментарі тих, хто мене критикує. Радить більше їсти, лікуватися, зникнути з лиця землі й пити пігулки від самолюбування. Тож ось. Мені через три дні 45 років. І я нарешті прийшла в ту точку, де перестала боятися комусь подобатися чи ні, переживати, чи відповідаю чиїмсь уявленням про себе, чи ні. Я не збираюся це знецінювати. Навпаки, хочу дозволяти собі красуватися, подобатися, надихати й пишатися тим, що ламаю стереотипи. І бажаю кожній відчути те саме по відношенню до себе,
– написала Єфросиніна.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Маша Єфросиніна розсекретила, чи справді товаришує з Оленою Зеленською. Телеведуча дала однозначну відповідь та розвіяла усі чутки.