Комік "Ліги сміху" Віктор Розовий вийшов на зв'язок після важкого поранення, яке отримав на фронті та показався в інвалідному візку (ФОТО)

Новини шоубізнесу
768
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Віктор Розовий
Фото: Скриншот з відео

Гуморист опублікував теплий знімок з дружиною та собакою

Відомий український гуморист, зірка шоу “Ліга сміху” Віктор Розовий, якого було поранено на фронті, вперше вийшов на зв'язок в інвалідному візку. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зазначимо, що наразі Віктор проходить реабілітаційні процедури. Комік семимильними кроками відновлюється після страшного поранення, внаслідок якого він ледь не загинув.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зауважимо, що Розовий доволі нечасто з'являється у соцмережах, проте днями він все ж вирішив зробити виняток та розповсюдити для своїх фоловерів атмосферну світлину. Отож, артист позував будучи в інвалідному візку.

Як бачимо зі світлини, чоловік дуже схуд, проте він сповнений позитиву та віри у краще. Віктор щиро посміхався на камеру, а позаду нього стояла його дружина. Нагадаємо, що Розовий воював у складі штурмової бригади на Херсонському і Бахмутському напрямках. Саме під час бойового завдання у цій місцевості він дістав осколкове поранення.

Пост Віктора Розового
Скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Віктор Розовий після важкого поранення зворушливо подякував дружині за те, що вона поруч з ним. Знаменитий український комік та воїн дуже розчулив українців своїми словами.