Павло Зібров вразив прихильників своїми кулінарними здібностями: "Перший раз готував бургери" (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
2 215
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Павло Зібров, фото
Фото: instagram.com/pavlo_zibrov/

Народний артист України показав, як провів перший день квітня

Український виконавець Павло Зібров, який нещодавно вразив Мережу знімками без вусів, не перестає дивувати прихильників. Цього разу артист показав, як вперше готував бургери.

Павло Зібров у своєму Instagram поділився з прихильниками серією фото, показавши, як провів вихідні біля свого заміського маєтку. Артист не гаяв час — почистив поверхні садових меблів за допомогою спеціального пристрою та насолодився весняною погодою.

Related video
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Насолоджуюся погодою та працюю,
— такими словами підписав кадри співак.

Пізніше, у вечірній час, Павло Зібров розпалив багаття, щоб приготувати бургери з м'ясом, овочами та сиром на мангалі. Цю страву український співак готував вперше.

Після того, як я гарно попрацював сьогодні, помив, підрізав, то можна й котлети приготувати. Перший раз готував бургери. Здається, вийшло,
— похизувався своїми кулінарними здібностями артист.

А після смачної вечері Павло вийшов на прогулянку, щоб насолодитись чудовими краєвидами навколо озера разом зі своїм песиком. Ось так спокійно і по-домашньому минув перший день квітня у знаменитого артиста!

Павло Зібров показав свого собаку, фото
Фото: instagram.com/pavlo_zibrov
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що раніше 66-річний Павло Зібров розсекретив свою пенсію. Артист зізнався, що вона більша за середню, але менша за бажану.