"Дуже гарна пісня": легендарний Юрій Рибчинський дав оцінку номеру Альони Альони і Джері Хейл на Євробаченні

Новини шоубізнесу
2 834
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Юрій Рибчинський
Фото: Скриншот

Поет-пісняр заявив, що йому дуже сподобався перформанс українок

Легендарний український поет Юрій Рибчинський висловив свою ексклюзивну думку щодо конкурсного номера Альони Альони і Джері Хейл на Євробаченні 2024, які зібрали 10 мільйонів гривень. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це Юрій розповів у своєму інтерв’ю для ютуб-проєкту ТСН “Наодинці”. Зокрема, Рибчинський заявив, що почув, що звучання конкурсної композиції дівчат змінилося на самому конкурсі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Він порівняв те, як “Teresa & Maria” звучала на національному відборі, та як уже на самому конкурсі у Мальме. В підсумку, Юрій Євгенович резюмував, що йому перформанс дівчат дуже сподобався і йому взагалі не було соромно за рідну країну.

Дуже гарна пісня. Я пам'ятаю, як вона звучала у відбірковому турі, наскільки вона змінилася, стала дуже модерною й класною. Видно, що дівчата працювали. Дуже гарно поставлений номер. Не тільки не соромно було, а я був у захваті від поєднання музики, голосу й візуальної картинки, як це було зроблено. Україна молодець,
– сказав поет.

Окрім того, Рибчинський окреслив увагу на тому, що Україна досі залишається єдиною країною, яка завжди потрапляла у фінал Євробачення. Зазначимо, що навіть Швеція, яка показує найкращі результати в історії конкурсу, інколи не пробивалась до фіналу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Наталія Могилевська згадала, як її батько доручив Юрію Рибчинському піклуватися про неї. Наталія максимально тепло відгукується про Юрія Євгенійовича і вважає його творчим батьком.