"Найняв знімальну групу, влаштував проби, репетиції та зйомки!": Олена Вознесенська – про романтичні заручини. ЕКСКЛЮЗИВ

Новини шоубізнесу
584
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Олена Вознесенська - фото
Фото: пресслужба Нового каналу

Після одного з побачень актриса плакала

Учасниця шоу “єПитання”, яке виходить на Новому каналі, описала своє найзнаковіше побачення у житті 🥰 Як це було — дізнавайтеся далі!

Олена Вознесенська — не лише акторка і телеведуча, а й дружина і мама двох діток!  Разом із чоловіком Едуардом вони виховують сина Танаіма та доньку Аріадну. Зірка українських серіалів “Слід” і “К.О.Д.” зазначає, що не змогла б поєднувати акторську карʼєру з материнством без підтримки коханого. У перерві між зйомками сімейного розважального шоу “єПитання”, свіжі випуски якого виходять щопонеділка о 20:00 на Новому каналі, Олена розповіла про романтику в стосунках. 

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Без чоловіка я б не змогла займатися акторською карʼєрою, створювати інші проекти, поєднувати це з виховуванням дітей і взагалі бути собою. Довго не усвідомлювала цього. Але з віком відбувається переоцінка цінностей, – каже Олена Вознесенська. – Коханий жертвує часом, захопленнями, потребами, карʼєрою заради мене. А це дорого коштує. Значно дорожче за будь-які подарунки, квіти та навіть спільний час. 
Олена Вознесенська з сім’єю - фото
Олена Вознесенська з сім’єю
Олена Вознесенська з чоловіком Едуардом та дітьми: син Танаім та донька Аріадна - фото
Олена Вознесенська з сім’єю

Акторка поділилася спогадами про незвичне побачення, яке запамʼяталося їй назавжди. І пояснила, чому після нього плакала.

Найкраще й найзнаковіше побачення, яке чоловік влаштував для мене, – це було його освідчення. На той час я працювала на телебаченні, але дуже хотіла зніматися в кіно. Він найняв справжню знімальну групу, влаштував для мене кастинг, проби з режисером, репетиції, читку сценарію. Це мав бути гостросюжетний бойовик. Підготовчий процес тривав понад місяць! І ось нарешті зйомка. Емоції переповнювали мене, – пригадує Олена. – У фінальній сцені відбулася підміна актора на коханого, де той у масці грав на фортепіано. Аж раптом він зняв цю маску й дістав каблучку з кишені. Звідкись зʼявилися квіти, прозвучали оплески, овації! І я зрозуміла, що все це фарс, і що кіно за моєї участі світ не побачить. Почала плакати. Але тоді ще не усвідомлювала, що це освідчення і було моїм вхідним квитком у світ кіно. Незабаром режисер зателефонував мені та запросив на справжні проби,
— усміхаючись, розповідає Вознесенська.
Учасники 8 випуску шоу “єПитання-2” з Лесею Нікітюк - фото
Учасники 8 випуску шоу “єПитання-2” з Лесею Нікітюк. Фото: Новий канал

Вмикайте Новий канал щопонеділка о 20:00 та дивіться шоу “ єПитання ” з ведучою Лесею Нікітюк! А випуск, у якому змагатимуться зірки двох телеканалів – Нового і СТБ - можете переглянути прямо зараз! 👇

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше Аліна Гросу зізналася, що розірвала заручини з відомим актором через його зради. Співачка пригадала, як він освідчувався їй у коханні, а потім робив дуже неприємні речі.