Леся Нікітюк зізналась, чи спілкується з Олею Голуб, з якою на початку кар'єри підкорила шоу "Розсміши коміка"

Новини шоубізнесу
3 323
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Леся Нікітюк, фото
Фото: пресслужба

Суддя шоу "Розсміши коміка по-новому", яке щосереди показує Новий канал, розповіла про подругу, з якою перемагала у цьому гумористичному проєкті

Леся Нікітюк, яка нещодавно похизувалась своїм незвичайним хобі , вперше за довгий час пригадала про свою давню подругу Олю Голуб, з якою перемагала на "Розсміши коміка". Чи спілкуються вони досі? Відповідь знайдете в нашому матеріалі.

Десять років тому дует яскравих Лесі Нікітюк та Олі Голуб з Хмельницького вперше з’явився в шоу "Розсміши коміка" та просто розірвав жартами та мініатюрами глядацьку залу та суддів. На цьому дівчата не зупинились і ще двічі після дебюту брали участь у гумористичному проєкті та вигравали гроші.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Врешті це шоу стало класним трампліном у телевізійній кар’єрі Лесі Нікітюк. Наразі інфлюенсерка є ведучою багатьох проєктів Нового каналу та суддею "Розсміши коміка по-новому" в парі з Юрієм Ткачем. А от діяльність її коліжанки Олі не пов’язана з медіа. Щобільше, вона живе в Польщі. Але дружба дівчат триває й до сьогодні!

Леся Нікітюк і Оля Голуб, фото
Фото: пресслужба
У нас з Олею дуже добрі стосунки! Наше спілкування стало ще частішим після повномасштабного вторгнення. Вона дуже підтримує мене. Ми інколи бачимося та постійно обмінюємося подарунками. От, наприклад, на Великдень вона приїжджала в гості. Була у своїх батьків і заїхала до мене. Привезла мій улюблений оселедець з Польщі (усміхається),
— ексклюзивно ділиться Леся Нікітюк.

Оля Голуб зраділа, що подруга знову повернулась на такий рідний для них проєкт, але вже в ролі судді. Її підтримку Леся Нікітюк відчуває навіть за тисячі кілометрів:

Оля — не з тих людей, які будуть заздрити чи бажати чогось поганого. Тому добре відреагувала на новину про мою роль у "Розсміши коміка по-новому". Тим паче в неї є своя робота та власне життя в іншій країні. Нашій дружбі вже близько 17 років! Відколи ми познайомилися на першому курсі педагогічної академії, все й понеслося. Тож мені здається, такі люди вже не можуть піти з мого життя. Навіть якщо ми з Олею на відстані, все одно є одна в одної.
Леся Нікітюк, фото
Фото: пресслужба
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що раніше Леся Нікітюк розповіла, як подолати стрес та емоційне вигорання. Вона порадила прихильника з’їздити в українське село.