"Буде в ділі": ексдружина Остапчука розповіла, чи повернеться до своєї колишньої роботи (ФОТО)

Новини шоубізнесу
762
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Христина Горняк
Фото: Cкриншот

Схоже, Христина Горняк вирішила остаточно повернутися в Україну

Колишня обраниця відомого українського шоумена Володимира Остапчука Христина Горняк, яка не полишає спроб відсудити спільне майно у екса, вирішила остаточно повернутися в Україну із новими планами на життя. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, Горняк встигла навідати будинок, який досі намагається поділити з Володимиром. Тепер же вона розповіла, чи буде відновлювати свій нотаріальний бізнес. До речі, ще під час повномасштабного вторгнення російської армії їй довелося закрити офіс на Печерську на невизначений термін.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Варто зауважити, що в ті часи прибуток в Христині приносила лише реклама у соцмережах. Однак, тепер Горняк немає наміру сидіти на місці і хоче рухатися далі. У себе в Instagram Stories вона повідомила, що все-таки вирішила повернутися до роботи нотаріусині.

Пост Христини Горняк
Скриншот

Наразі жінка ще має закінчити кілька справ у австрійській столиці та перевести речі. Потім вона відновить свою роботу. Цікаво, що офіс Христини знаходиться у тому районі, де Володимир відкрив бізнес для своєї третьої дружини Катерини Полтавської.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Христина Горняк зізналася, що її батько був пов'язаний із партією Медведчука. Христина зізналася, що її здібності сильно знецінювалися через впливового тата.