Ольга Сумська зізналася, як змінилися гонорари вітчизняних артистів (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 408
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Ольга Сумська
Фото: instagram.com/olgasumska

Ольга також розповіла, що зіграє роль у серіалі Юрія Горбунова “Скажені сусіди”

Легендарна українська акторка театру та кіно Ольга Сумська, яка показала, як відпочила в Одесі, розповіла, що буде грати роль у серіалі Юрія Горбунова “Скажені сусіди”. Окрім того, зірка вітчизняного кіно розповіла про зміни акторських гонорарів в Україні. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це артистка розповіла  на подкасті same RAZMIK. Зірка зауважує, що її друг та колега Горбунов витримав велику порцію хейту.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зокрема, негатив наздогнав Юрія Миколайовича через скандал із серіалом Горбунова СМТ Інгулець. Тоді він, як режисер отримав фінансування з держбюджету у розмірі 33 мільйонів гривень. Тоді після шквалу критики Горбунов вирішив відмовитися від цих грошей.

Відтак, Ольга вирішила розповісти, як наразі йдуть справи з гонорарами в українських зірок кіно. Сумська твердо переконує, що розміри гонорарів артистів зменшилися вдвічі.

Люди дуже різко реагують на будь-який розважальний контент. Сьогодні все можна прозоро відстежити, і це викликає вибух у соцмережах. Ми повинні звеличувати наших військових як героїв, які захищають нашу рідну Україну. Але має бути різного жанру контент,
- зауважила акторка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Ольга Сумська зізналася, чи отримала її старша донька російський паспорт. Артистка запевняє, що життя Антоніни Паперної у московії – болюча тема для їхньої батьківщини.